Меню Затваряне
almons mini

Wildvitalic Бадеми 1 кг.

 • 100%  Бадеми
 • Сурови
 • Реколта 2018

Необходимия Витамин Е за три дни човешият органичъм получава от 109.76 g Wildvitalic Бадеми. Витамин Е, като мастноразтворим витамин, се складира в човешкия организъм.

 • Натурално високо съдържание наВитамин Е, Мед, Витамин В7, Манган, Фосфор, Магнезий, Калий, Молибден, Витамин В2, Цинк.
 • Натурален източник на Калций, Витамин В3, Фолиева киселина, Желязо, Витамин А, Витамин В1.
 • Високо съдържание на натурални ненаситени мазнини.
 • Натурален източник на протеин.
 • Високо съдържание на хранителни фибри.
 • Ниско съдържание на захари.

Степен на чистота

 • Биологична- Липса на замърсителя афлатоксин без стандартното ирадиране и третиране с химикали.
 • Химична – Не са откити и следи от пълния комплект 268 пестициди, всичките са под границата на количественото определение.

Повиши Ефективността

За по-оптималното усвояване на микроелементите от ядките на Wildvitalic е препоръчително да се консумират с храни природно богати на витамин C.

Механичното смилане на ядката е определящо за крайния ефект от наситената на микроелементи храна.

Вземи директно 24/7 от рецепцията на

Хотел Метрополитън София

София 1784, бул.Цариградско шосе 64

+359 2 424 7900

Или поръчай с вкючена доставка в страната.

(доставка на следващия работен ден за София и в рамките на два работни дни за останалата част на България)

Съхранение: тъмно,сухо и 7 до 20 °C.

Произведено в България.

Всички  тестове са от  сертифицирана по ISO 9001 лаборатория в град Хамбург, Германия, проведени декември 2018.

1 кг. ℮

*Всички резултати са от сертифицирана по ISO 9001 лаборатория в град
Хамбург Германия проведени декември 2018
С удебелен шрифт са отбелязани есенциални за човешкия организъм микронутриенти.
**Дневни референтни количества за прием за витамини и минерали (възрастни) спрямо Regulation (EU) No 1169/2011

58,00 лв.

Wildvitalic бадемите

 • Разкрасителен ефект:
 • За метаболизма и хубавата фигура:

          Wildvitalic действа благодарение на микроелементите – витамини, минерали, ненаситени мазнини - и аминокиселините. Те са незаменими за здравето на отделните органи и тъкани в човешкото тяло. Ненаситените мазнини дават най-доброто на сърцето, а мощният антиоксидант витамин Е, е верният помощник на хубавата кожа и женското здраве. 

          Разкрасителният ефект благодарение на микроелементите е директен и индиректен. Директният е, че предоставя изброените микроелементи за доброто здраве и хубавите кожа и коса. По-съществената част идва от индиректния ефект. Част от есенциалните микроелементи, като Фолиева Киселина, Омега-3, Витамин Е, Селен, са незаменима градивна част за собствения синтез на организма на хормони. 

 •  Богата на микроелементи храна засища глада на организма за микроелементи преди този за калории (със 100 гр, Wildvitalic бадеми се засища 34.47% от калорийния глад при 2000 kcal диета, но витамин Е е заситен или запасен (мастноразтворим витамин) на 273.33 % от дневната референтна доза, Мед на 105 %, Витамин В7 на 76.60 %, Манган на 69.5%, Фосфор на 56.20%, Магнезий на 52.08 %, Калий на 43.84 %. Така чувството на ситост на микронутриенти може да бъде постигнато при достигане нормата калории за деня. Често има пренасищане на калории, но чувството на глад остава поради глада за микроелементи.
 • Wildvitalic е чист продукт и не затлачва тялото с пестициди, хербициди, токсини. Те основно се складират в масните тъкани. Защитните механизми в организма избягват да горят тези клетки, за да се предотврати интоксикацията на органите.
 • Wildvitalic бадемите са алкална храна благодарение на  високото съдържание на минерали.
 • Ниското съдържание на въглехидрати (само 5.36 гр. на 100 гр.).

Произход на Wildvitalic бадемите

          Бадемовата градина на Wildvitalic е отдалечена 2,6 км. от най-близкото населено място по права линия. Най-близкият път с трайна настилка се намира на 1,6 км, а отстоянието до електро-преносната мрежа е 3 км. В околността на бадемовата градина няма следи от промишленост. Естественият радиационен фон прави възможно наличието на здравословни продукти.

          Бадемовата градина е разположена на склон с граници:

 • Горна:  дъбова гора с площ 4 700 дка
 • Долна:  язовир

          Дръвчетата се поливат от сондажи, като така водата е естествено филтрирана.

          Бадемовата градина на Wildvitalic е създадена на пътя на дъждовните води, идващи от гората, носещи минерални разтвори. По този начин хумусният пласт естествено се обогатява с хранителни вещества. Почвата е отпочинала, защото за последното земеделска дейност е била извършвана през 1970 година, когато са  отглеждани бадеми, без намеса на химия. .

          Дръвчетата са стари френски и български сортове и не са генно модифицирани организми. Те имат заложената от природата коренова система, с която черпят всичко необходимо от почвата, поради което са засяти 5 на 6 метра. Голямото разстояние между овошките е шанс за дървото да ползва по-голяма хранителна площ. Бадемите на Wildvitalic не са интензивно земеделие.

          По-големите вредители се събират ръчно. Не се употребяват пестициди и препарати, дори разрешените за био земеделие.

          Благодарение на природосъобразното земеделие ядката е наситена на натурални есенциални минерали, витамини, ненаситени мастни киселини. Градините имат между 100 и 250 пъти по-малко реколта сравнено със същите площи интензивно земеделие. Разликата в килограмите реколта идва и от естествения начин да се защитим от плесени и запазим полезните вещества в бадема. Бадемът се изчаква да узрее на дървото. След беритба оставяме ядката максимално да се доизсуши. Реколтата се намалява на килограм с допълнителни до 15% поради липса на влага. Така постигаме чистотата от опасния афла-токсин, запазва съдържанието на витамин Е и имаме естествено консервиране на ядката.